Tehnološki resursi za stvaranje inovacija

Znamo da pojedinci i mali timovi, poput vas, koji razvijaju svoje inovatitvno rešenje često nemaju pristup infrastrukturi i tehnološkim resursima kao što to imaju velike kompanije.

NIS je tu da vas podrži. Vaša energija je entuzijazam i sveža perspektiva, a naša energija je iskustvo i decenijama prikupljano znanje. Zajedno možemo da realizujemo svaku ideju!

Poziv za timove

Pozivamo eksperte organizovane u startape, razvojne timove ili agilne IT kompanije da nam predstave svoje projekte. Želimo da čujemo sve o vašim idejama, da vas podržimo i da ostvarimo direktnu saradnju sa onima u kojima prepoznamo potencijal za sinergiju.

Kao deo digitalne zajednice tu smo da ohrabrimo inovacije i projekte koji će iskoristiti tehnologiju, kako bismo zajedno kreirali energiju budućnosti.

Saznaj više

Poziv za talente

Stalno rastemo i tražimo nove talente koji će se pridružiti našoj misiji da doprinesemo četvrtoj industrijskoj revoluciji.
Zato smo radoznali da te upoznamo!

Pozivamo te da nam predstaviš sebe i svoje ambicije, a ukoliko imamo zajedničke ciljeve i vrednosti, možda nam se otvore prilike za saradnju.

Saznaj više

TechEngine: platforma za inovacije

Stvorili smo ovu platformu kako bi se višedecenijsko iskustvo i napredna tehnologija NIS kompanije susreli sa ekspertima i talentima širom zemlje i kroz različite naučne oblasti.

Ovo je način da stvorimo priliku za partnerstva i saradnju: da čujemo vaše ideje, da inspirišemo jedni druge i da vam pružimo podršku u vidu znanja i drugih resursa. Zajedno možemo da stvaramo, da dolazimo do još značajnijih rešenja i da pokažemo šta znači „Budućnost na delu”.

Saznaj više

Tehnologije budućnosti

Uvek smo u koraku sa trendovima u industriji inovacija i otvoreni smo za diskusiju o novim idejama. Ove digitalne tehnologije su već sada deo našeg svakodnevnog rada, a verujemo i budućnosti koju ćemo izgraditi zajedno.

Tehnologije

Big Data

Tehnologije

IoT

Tehnologije

AI

Tehnologije

AR i VR

Tehnologije

Robotika

Događaji za IT zajednicu

Otkrijte najnovije događaje na kojima predstavljamo projekte i izazove u kojima možete učestvovati!

Ne propustite priliku da se upoznate sa našim programima, razvojem tehnologije i pronalaženjem svog mesta u digitalnim tehnologijama kompanije NIS.

Pišite nam!

Sva vaša pitanja, predlozi, utisci i komentari su dobrodošli, a odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. U kontaktu smo.