TechTalks

TechEngine okuplja zajednicu eksperata i entuzijasta za specifičnu temu: tehnologiju budućnosti. Ova tema nas uzbuđuje i volimo da delimo pitanja, dileme, iskustva i uspešne priče.

Zato organizijemo TechTalks - razgovore koje vode stručnjaci iz kompanije NIS sa vama i za vas. Ovo je prilika da vam se kompanija NIS predstavi iznutra sa svim svojim izazovima i dostignućima u kojima su savremene tehnologije odigrale ključnu ulogu, a vi imate priliku da upoznate naše predstavnike i uključite se sa svojim komentarima i idejama, ali i projektima i rešenjima na kojima radite.

TechChallenges

TechEngine ide korak dalje i stvara konkretne prilike za saradnju vašeg tima sa kompanijom NIS. Pred nama su zadaci koji će promeniti energetsku industriju, a da bismo došli do rešenja, potrebni ste nam vi: vaša sveža perspektiva, veštine, ideje i naravno entuzijazam.

Zato organizujemo TechChallenges - nadmetanje timova u inovacijama koje na najbolji način implementiraju najnaprednije tehnologije u konkretna, primenjiva, pametna rešenja.

Budite u toku sa svim našim događajima!

Prijavite se za newsletter i pozivi vam stižu u inbox.